NORGE

Spennende spilleautomater

Nordmenn spiller på nettcasino som aldri før, og spesielt har de mange variantene av spilleautomater blitt populære. Etter at de fysiske automatene forsvant har nok mange savnet spenningen, og denne kan man nå altså finne på nettet. Utvalget er dog stort, men her kan du lese om noen av de beste automatene.

Til Peru med Gonzo

Gonzo’s Quest er en av mange populære slots fra spillutvikleren NetEnt. God grafikk og en spennende historie gjør dette til mer enn bare en spilleautomat, og den morsomme Avalanche-funksjonen hvor steinblokkene i spillet knuses av hverandre gjør denne videoautomaten enda mer interessant. NetEnt er kjent for sine flotte videoer og spennende temaer, og dette er virkelig perfeksjonert i Gonzo’s Quest, spesielt med den morsomme videoen som introduserer spillet.

De største gevinstene

Det finnes en rekke gode jackpotautomater å velge mellom, og en av de mest populære blant nordmenn er Mega Fortune. Denne automaten stod bak den største norske premien noensinne, da en student i 2011 vant over 92 millioner kroner! Spillet byr på mye spenning, og de høyeste beløpene venter i den innerste bonusrunden. Med et tema som får tankene til å streife til St. Tropez, Monaco eller andre luksussteder, er dette et spill som virkelig er med på å motivere til å spille mer.

Selge sjelen?

Et tredje spill som er verdt å nevne er Devil’s Delight. Du trenger riktignok ikke å selge sjelen din til djevelen, men du spiller mot en rekke smådjevler samtidig som du sanker sjeler i et «Soul-O-Meter». Dette er en litt annerledes type spilleautomat ettersom temaet er litt utenom det vanlige. Bonusrunden er heller ikke helt standard, noe som gir en god avveksling fra de tradisjonelle spilleautomatene. Dette er absolutt en spilleautomat det er verdt å sjekke ut, spesielt om man er glad i tegneseriestilen.