NORGE

Norgesferie i høst

norway

Høsten er den perfekte tiden på året for å oppleve Norge. Det flotte landet vårt viser seg fra sin beste side om høsten – trær med løv i alle farger og en herlig frisk høstluft. Hva med en aktiv ferie i fjellheimen? Eller kanskje du kan bestige en topp – eller ta en skikkelig byferie? Mulighetene for å oppleve Norge er mange og varierte.

Det finnes mange gode fjelldestinasjoner i Norge. De klassiske skidestinasjonene Hafjell, Trysil, Norefjell, Geilo og Hemsedal er verdt et besøk, også på høsten. Det er litt mindre folk der på denne årstiden, men det finnes uendelig mange topper å bestige, fjellturer å gå, ekstremsportøvelser å kaste seg ut i eller sykkelturer å kjøre. Hva med å benytte muligheten til å se velkjente severdigheter som for eksempel Preikestolen eller nordlyset i Nord-Norge? Eller kanskje du vil besøke spennende aktivitetsparker eller dra på uvanlige ekspedisjoner? Hos visitnorway.com  finner du en rekke gode tips til aktiviteter og turer i Norge.

Storbyferier er alltid populært, men kanskje spesielt om høsten. Selv om været ikke alltid er noe å skryte av, så kan man kose seg på kafé og sightseeing i en av Norges flotte byer, for eksempel Bergen, Oslo, Trondheim eller Kristiansand. I byene kan du få kulturopplevelser kombinert med naturopplevelser, og virkelig få det beste fra begge verdener. Høsten er også en perfekt mulighet for å reise på hotellferie. Det finnes mange flotte hoteller å velge mellom i Norge, hvor man kan kose seg på spa, slappe av i en herlig hotellseng og nyte lengre middager på gode restauranter. Hos actioncoupon kan du finne rabatter og tilbud hos for eksempel hotels.com, noe som gjør oppholdet ditt billigere. I Norge har vi også mange flotte fjellhoteller å velge mellom, som gjør at du kan nyte naturen og luksusen på et hotell på én og samme tid.